dimarts, 7 d’octubre del 2014

Un exemple de superació


El post de hui m'agradaria dedicar-lo a un vídeo que va còrrer com la pólvora el curs passat. Aquest vídeo va ser realitzat pels alumnes i equip docent de l'escola pública d'educació especial Sant Cristòfol de Sagunt.

Sant Cristòfol és un centre públic destinat a l'atenció de nens i nenes amb necessitats educatives especials, i com molts centres d'aquestes característiques, s'han vist amenaçats per les retallades que el govern i la conselleria intenten aplicar. Com que la lluita i l'afàn de superació sempre estan presents en les seues aules, no van deixar-se decaure i van elaborar aquest fantàstic  i original videoclip on queda reflexat el increïble paper que juguen aquests centres per a la vida d'aquests nens i nenes tan meravellosos.



Cal mostrar tot el suport a aquest tipus de centres, valorar l'educació i atenció que presten a aquestes persones i a les seues famílies que tant els necessiten, la potencialitat que transmeten per tal d'integrar-los en la societat. No hem de permetre que els més innocents siguin els grans afectats d'aquesta crisis que uns quants han provocat. 

A continuació podem vore alguns articles que s'han publicat per tal de denunciar aquest fet i intentar paralitzar el tancament d'aquest centre.


Cal que els futurs docents ens formem per tal de poder donar l'atenció que necessiten aquests alumnes als centres ordinaris i fomentar la inclusió. Es per això que aconselle aquest curs que es celebra el proper més a la localitat de Puçol. A continuació podeu trobar tota la informació necessària.

http://www.xn--puol-1oa.es/index.php/es/medio-ambiente/32566-si-te-gustan-los-ninos-y-la-naturaleza-este-es-tu-curso-monitor-medioambiental



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada