diumenge, 8 de febrer del 2015

ja era hora, una bona noticia!

Molt bona nit a tothom! Després d'un mes carregat d'examens i treballs, tornem a escriure al blog que ja teníem un poc descuidat. 


Doncs bé, per poder combatre aquest fred i aquesta situació tant pèssima en la que està endinsant-se el nostre sistema educatiu, gràcies a les reformes tan nefastes i absurdes que realitzen els nostres polítics i ministres d'educació. intentem donar un vot positiu a través d'una noticia que ha vist la llum aquest cap de setmana. 



Encara que no ho paregui, encara queden persones meravelloses al món, persones que pensen en els altres i donen tot el que tenen per tal de garantir un millor futur a persones que estan al seu voltant. Doncs bé, la notícia, tal i com poder llegir a l'enllaç, una dóna amb una gran fortuna, deixa la seua herència ( valorada en uns quants milions d'euros) en mans de l'educació. Diners destinats a beques d'estudis per als veïns de la seua localitat, per tal de que tot els nenes tinguin garantits els estudis que tal vegada no hagueren pogut pagar.







De segur que els veïns d'aquesta localitat conquense hi estan molt agraïts i mai no oblidaran aquest dia i aquesta extraordinària dóna. Molts deurien seguir aquest exemple, i invertir els diners on realment està el poder transformador de  l'educació i la societat:  a l'escola.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada